OL-Beslag

Beslag, indretning og intelligente løsninger til skuffer og skabe

 Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Du er her: 

Leverandører

Hos OL-Beslag A/S er vi stolte over vores leverandører. Vi er stolte over, at vi har en fast skare af leverandører, og flere af dem har vi samarbejdet med, siden virksomheden blev grundlagt.

Nogen kunne fristes til at tro, at det er fordi, vi er konservative. Det er det på ingen måde. De leverandører vi samarbejder med, er nøje udvalgte fordi de konsekvent leverer nytænkende og banebrydende produkter.

Vi har udviklet os sammen med vores leverandører gennem de sidste mange år og anser dem som en del af rygraden i vores virksomhed og sætter stor pris på det meget tætte forhold vi har til dem. Det tætte bånd til vores leverandører kommer vores kunder til gode i form af nye innovative produkter og løsninger.

 

 

Blum

I 1952 blev Blum grundlagt i Østrig og i dag er virksomheden verdens absolut førende varemærke indenfor beslag. Blum's systemer er kendetegnede ved grundigt gennemtænkt funktionalitet, anerkendt design og lang levetid. Blum's hængsler og udtrækssystemer er at finde i langt de fleste køkkener verden over.

 

Mere info

Kesseböhmer

Kesseböhmer blev grundlagt i 1954 og fra deres hovedsæde i Tyskland har de etableret sig som en af de absolut førende producenter at trådvarer. Kendetegnende for Kesseböhmer's produkter er innovative løsninger, design og høj kvalitet.

 

Mere info

Elco

ELCO Kunststoffe er blandt de absolut førende leverandører indenfor plastindustrien og af systemer og tilbehør til møbelindustrien. Virksomheden har eksisteret siden 1958 og har hovedsæde i Tyskland. Innovative produktløsninger, teknisk know-how og kvalitet at særdeles høj standard er altsammen kendetegnende for ELCO's produkter.

 

Mere info 

 
Google+