OL-Beslag

Beslag, indretning og intelligente løsninger til skuffer og skabe

 Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trådkurve

OL-Beslag A/S – din ekspert på trådkurve

 

I mere end 30 år har vi beskæftiget os med trådkurve, beslag og andet køkken- og badinteriør og tilbehør.
Vi sætter en ære i vores arbejde og har siden 1981 bygget en stor, kvalitetssikker og anerkendt virksomhed op med speciale inden for køkkenindretning. Hos os finder du, foruden meget andet, et stort udvalg af trådkurve leveret af dygtige og kvalitetssikre leverandører.

 

Kvalitetssikre leverandører

Hos OL-Beslag A/S er design og kvalitet i hovedsædet. Gennem vores mange år i faget har vi fundet frem til de bedste og dygtigste leverandører, der lever op til vores høje krav om design og kvalitet.
Hovedsageligt benytter vi os af leverandørerne Kesseböhmer og Blum.

Her på hjemmesiden kan du se videoer og billeder af de produkter som vi sælger og anbefaler.

Følg os på LinkedIn for løbende nyheder

 

Besøg vores showroom

I vores showroom i Silkeborg har du ikke bare muligheden for at se produkter og materialer på nært hold, du har også muligheden for at afprøve funktionerne, føle materialet og få rådgivning og vejledning fra en af vores køkkenforhandlere.
Vi anbefaler altid vores kunder at besøge showroomet. Her på hjemmesiden, under menuen Profil, kan du læse nærmere om de ydelser vi tilbyder i forbindelse med vores showroom.

 
Google+