OL-Beslag

Beslag, indretning og intelligente løsninger til skuffer og skabe

 Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Køkkeninspiration

Bliv inspireret til nye muligheder for indretning af hjemmets hjerte - dit køkken / alrum

Køkkenet er stedet, hvor vi laver mad, hjælper børnene med lektier, hygger os, underholder gæster og meget mere. Kort sagt er køkkenet det centrale rum i vores bolig - køkkenet binder boligen sammen og er det ubestridte samlingspunkt for familien.

 

Køkken/alrummet vil fremadrettet bibeholde sin rolle i hjemmet og tendenser peger på, at rummet fremadrettet vil komme til at optage et større og større antal kvadratmeter og overtage positionen som hjemmets største rum. Den moderne boligindretning byder på store åbne køkken/alrum med en let og enkel indretning, der er både praktisk og funktionel, således det kan benyttes til alle de formål, rummet i i dag skal kunne danne rammerne for. Samtidig skal køkkenet og dets køkkeninventar også bære præg af personlighed og være et sted, hvor man føler sig hjemme og godt tilpas. Derfor kan det i dag være noget af en opgave at skulle indrette et køkken/ alrum.

Vi har gennem de sidste 30 år specialiseret os i indretning af køkken og bad, og vi kan tilbyde erfaren og professionel rådgivning indenfor dette område. Her på vores website kan du lade dig inspirere til ny og kreativ indretning af dit køkken/alrum, gennem de billeder og videofilm, som er at finde her.

 

Vi vil også gerne opfordre til, at følge os på LinkedIn, hvor vi løbende vil annoncere nyheder, inspirere til indretningen o.l.

 

Endvidere kan vores showroom besøges af vore kunder som primært er den danske køkkenindustri, snedkermestre, tømrermestre o.l., private er velkomne til at besøge vores showroom sammen med en køkkenforhandler eller en af vore andre kunder. I showroomet er der mulighed for at opleve nogle af de mange spændende muligheder for køkken-indretning, som OL-Beslag byder på og få en demonstration af de forskellige beslag og vejledning her omkring.

 

Husk at vi også tilbyder køkkeninventar - vi har mere end 30 års erfaring indenfor interiør og tilbehør til køkkener!

 
Google+