OL-Beslag

 

Politik om beskyttelse af personlige data

 

Sikkerheden er i højsædet hos OL-Beslag A/S...

...ikke mindst når det gælder håndtering af dine data. Vi vil hermed benytte lejligheden til at informere dig om, hvilke informationer vi indsamler, hvorfor og hvad vi bruger dem til...dette sker alt sammen efter databeskyttelsesforordningens bestemmelser.

 

Hvad er persondata? Når DU retter henvendelse til os, er dine oplysninger Persondata, også selvom du retter henvendelse qua din stilling hos en virksomhed, som er blandt vores kunder. Persondata er således al slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du kontakter os pr. mail vil vi indsamle og behandle sådanne informationer, for at kunne opretholde dialog med vores kunder, og disse virksomheders ansatte. 

 

Hvorfor indsamler vi dine data? Vi indsamler udelukkende de persondata, som du frivilligt afgiver, ved at rette henvendelse til os eller på anden måde giver samtykke til, at vi må indsamle. Vi indsamler persondata:

 

  • ...til at sende markedsføringsmateriale
  • ...til at give dig information omkring produkter og servicemeddelelser
  • ...til at håndtere ordre, fakturaer, ordrebekræftelser og for at sikre kommunikationslog

 

Hvilke persondata indsamler vi? Som udgangspunkt indsamler og opbevarer vi almindelige persondata, som vi har brug for i forhold til at oprette dig som kunde og administrere kundeforholdet. I det omfang, at vi har et samarbejde, behandler vi følgende typer af data:

  • Kontaktoplysninger som eksempelvis Firmanavn, Adresse, telefonnummer og firma e-mailadresser
  • Navn på kontaktpersoner
  • E-mail på kontaktpersoner
  • Telefonnummer på kontaktpersoner
  • Oplysninger fra webbrowser som f.eks. IP-adresser, browsertype og sprog
  • Mailkorrespondancer arkiveres i det omfang, at de er relevante for vores samarbejde 

 

Hvor længe opbevares data? Dine data opbevares hos os, så længe det er nødvendigt. Det betyder, at når data ikke længere er relevant for os, vil det blive slettet på en sikker måde.

 

Indsigtsret. Som kunde har du ret til indsigt i, hvilke personoplysninger vi opbevarer om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelser mod, at oplysninger anvendes, hvis det ikke længere er nødvendigt for os at opbevare. Hvis du ikke længere ønsker at opbevare dine personlige dataoplysninger hos os, har du retten til at anmode om at få din persondata slettet. Dette kan dog kun ske, hvis det ikke længere er nødvendigt for os at beholde dine data. Hvis du ikke længere har lyst til at modtage e-mailmarkedsføring fra os, har du retten til at trække dit samtykke tilbage. Dog skal du være opmærksom på, at denne form for kommunikation ikke dækker over administrative meddelelser som f.eks. ordrebekræftelser, e-mails i forbindelse med ordreafgivelser o.l.

 
Google+