OL-Beslag

 

Film

Se nogle af vores videoer her:

Imove

 

 

Se flere film her

Sitemap

Velkommen til OL Beslag A/S

Hos OL Beslag A/S finder du et stort udvalg af interiør, beslag og tilbehør til køkkener og køkkeninventar. Vi er en af de førende leverandører indenfor den danske køkken- og møbelindustri samt til snedker- og tømmermestre og lignende.

Vi har som virksomhed eksisteret siden 1981, og har i dag mere end 40 års erfaring samt baggrundsviden og specifik specialviden. Derfor er vi altid godt klædt på i forhold til at kunne løse enhver opgave og rådgive dig som kunde, så du ender med at finde den helt rigtige løsning. Hos os er du som kunde altid i centrum, og vi bestræber os på at levere den bedst mulige service til alle vores forhandlere og samarbejdspartnere.

 

Få hjælp til at finde den rigtige løsning

Hos OL Beslag A/S tilbyder vi en lang række forskellige ydelser, herunder:

Med vores mange års erfaring i branchen står vi altid klar med et væld af løsninger og innovative produkter, som kan være med til at gøre hverdagen nemmere i et køkken. Desuden er alle vores produkter af højeste kvalitet fra blandt andet Blum, Kesseböhmer, Elco, IMA, Northegger og Elektra, som er vores faste leverandører. Vi har samarbejdet med flere af disse leverandører lige siden OL Beslag A/S blev grundlagt, hvilket betyder, at vi har et tæt samarbejde, der netop muliggør, at vi kan tilbyde nye og innovative produkter og løsninger til dig som forhandler.

 

Kontakt OL Beslag A/S i dag

Har du spørgsmål eller brug for vejledning indenfor interiør, beslag og tilbehør til køkkener og køkkenindustrien, står vi hos OL Beslag A/S altid klar til at hjælpe. Du kan ringe til os på tlf.: 86 81 31 11 eller sende en mail på ol@ol-beslag.dk, hvor vi sidder klar med professionel rådgivning, så du kan finde den helt rigtige løsning. Har du blot brug for inspiration, eller et overblik over de forskellige løsninger, du kan vælge i mellem, kan du finde en masse køkkeninspiration i vores showroom i Silkeborg eller i de mange inspirationsvideoer her på hjemmesiden. Søger du køkkeninspiration som privatperson, er du ligeledes velkommen sammen med din køkkenforhandler eller lignende, for at se det store udvalg og de mange løsninger, vi kan tilbyde.

 

  

 

Tilmeld dig vort nyhedsbrev

 

Politik om beskyttelse af personlige data

---

Katalog

Nyeste katalog fra OL-Beslag A/S

 

Tryk på billedet for at se mere

 

 

 

 

 
Google+