OL-Beslag

 

Du er her: 

Aktuelt

 

Organiq

Nyt bæredygtig design til skufferne

 
    

 

____________________________________________________________________________________________________

 

 

Salgschef

Ændring i salgsorganisationen hos OL BESLAG A/S.

Pr. dags dato er Søren Smed udnævnt som salgschef, med ansvar for udvikling af såvel eksisterende kunder samt nye.

 
    

 

____________________________________________________________________________________________________

 

BESØG AF INVITA

Vi har haft glæden af et besøg af en af butikkerne fra Invita.
De kom 10 ansatte fra butikken.
 
Vores showroom blev gennemgået og der blev snakket om vores nyheder.
Det var blandt andet VersaHit  - og der var stor begejstring for produktet.
 
Det er skønt at få besøg, og håber mange flere butikker vil benytte sig af muligheden.
 

 

  


 


 

VERSAHIT

Skjult modul med uafhængige stikkontakter

VersaHit er et kompakt og alsidigt strømsystem. VersaHit er designet med en slank profil, der gør den egnet til mange forskellige miljøer. som f.eks. køkken, soveværelse, stue og kontorer.

 

- 2 meter kabel inkluderet

- Overflade - lagerføres i rustfri stål, mat sort og antik bronze. På forespørgsel kan de fås i andre farver - f.eks. hvid

- Hus - plast

- IP54 godkendt

- Kan sammensættes på forskellige måder med alm. stik og USB opladere

 

 


 

FÆRDIGSAMLEDE LEGRABOX SKUFFER

Hos OL-Beslag tilbyder vi nu at levere færdigsamlede skuffer og indvendige skuffer med forstykke. Dette giver stor fleksibilitet i henhold til mål, skinnetyper og farver, ligesom det gør dig fri for lagerbinding.

Skufferne kan leveres direkte hos din kunde, hvor de blot skal monteres i korpus og have monteret fronter.

Dette vil betyde hurtigere levering og færre arbejdstimer med monteringen.
 

Når du afgiver en bestilling på færdigsamlede skuffer, skal du ikke bekymre dig om sammensætning af komponenter fra flere forskellige leverandører.


Her får du skuffen leveret med skinner, sider, bagstykke og bund og skuffen leveres således klar til montering af fronter.

Du bestiller ved at downloade og udfylde denne bestillingsformular og sende den til os pr. mail på ol@ol-beslag.dk. Du er selvfølgelig også altid meget velkommen til at ringe til os på tlf. 8681 3111

 

 Produktnyhed - Linea COMBI

Linea COMBI er en ny serie af alsidige bestikbakker, der er designet til at tilsikre den højeste grad af æstetik og pladsudnyttelse. 

Serien består af blot 4 veldesignede dele, som sammensættes således at de imødekommer individuelle behov. Seriens 4 dele åbner op for stor frihed og individualitet i indretningen...desuden letter det ovreskuelige program indkøb såvel som lager. 

Med Linea COMBI delene kan man skabe mange variationer af et produkt, der kan tilpasses forskellige skuffebredder. elementerne er tilpasset skuffedybde 500 mm.

  


Produktnyhed

EVOline BackFlip er i lukket position blot en tynd plade. Med et let tryk vender den sig 180gr. og viser sin nyttige side: USB oplader og stikkontakter, der sidder hævet over bordpladen, hvor de er godt beskyttede mod flydende spild.

Med en monteringsdybde på blot 53mm kan BackFlip monteres ovenpå en skuffe eller andre enheder.

EVOline BackFlip holder skrivebord, køkkenbord mv. fri for ledninger og er således med til at skabe rene linjer i indretningen.

Som noget nyt fås EVOline BackFlip ny også i de særdeles elegante versioner i hhv. sort og hvid glas, der begge i særdeleshed bidrager med et elegant og eksklusivt touch i enhver indretning.

 

Se EVOline BackFlip produktvideo her

 

 


Montørkurser

Vi har afholdt en række kurser i systemet Tip-On / Blumotion for en lang række montører.

Når Tip-On / Blumotion tages i sortiment, er det nødvendigt, at der afholdes montørkursus, da monteringen af dette nye skinnesystem adskiller sig fra tidligere systemer og således byder på en række nye udfordringer. Systemet har nu været i handlen et stykke tid, og vi har gjort os en række erfaringer, som vi finder det relevant og gavnligt at dele.

Kurserne er således blevet afholdt, for, at klæde vores kunder bedst muligt på til at kunne yde den ypperste service overfor slutbrugeren, og undgå eventuelle problematikker i forbindelse med monteringen af dette nye system.

 


Nyeste katalog fra OL-Beslag

Tryk på billedet for at åbne kataloget

 
Google+