OL-Beslag

Beslag, indretning og intelligente løsninger til skuffer og skabe

 Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Du er her: 

Aktuelt

Produktnyhed - Linea COMBI

Linea COMBI er en ny serie af alsidige bestikbakker, der er designet til at tilsikre den højeste grad af æstetik og pladsudnyttelse. 

Serien består af blot 4 veldesignede dele, som sammensættes således at de imødekommer individuelle behov. Seriens 4 dele åbner op for stor frihed og individualitet i indretningen...desuden letter det ovreskuelige program indkøb såvel som lager. 

Med Linea COMBI delene kan man skabe mange variationer af et produkt, der kan tilpasses forskellige skuffebredder. elementerne er tilpasset skuffedybde 500 mm.

  


Produktnyhed

EVOline BackFlip er i lukket position blot en tynd plade. Med et let tryk vender den sig 180gr. og viser sin nyttige side: USB oplader og stikkontakter, der sidder hævet over bordpladen, hvor de er godt beskyttede mod flydende spild.

Med en monteringsdybde på blot 53mm kan BackFlip monteres ovenpå en skuffe eller andre enheder.

EVOline BackFlip holder skrivebord, køkkenbord mv. fri for ledninger og er således med til at skabe rene linjer i indretningen.

Som noget nyt fås EVOline BackFlip ny også i de særdeles elegante versioner i hhv. sort og hvid glas, der begge i særdeleshed bidrager med et elegant og eksklusivt touch i enhver indretning.

 

Se EVOline BackFlip produktvideo her

 

 

 


Ny medarbejder

Pr. 01.05.2017 byder vi velkommen til Michael Momme Secher, der tiltræder som sælger.


Ny medarbejder

Pr. 01.04.2017 byder vi velkommen til Louise Ravn Nielsen, der tiltræder som Retail Konsulent.


Ny medarbejder

Pr. 14.02.2017 byder vi velkommen til en ny medarbejder hos OL-Beslag A/S.

Søren Smed tiltræder stillingen som salgs assistent og vil således være en af de medarbejdere i vil møde på vores kontor i Silkeborg, hvorfra Søren vil tage imod ordre

 


Montørkurser

Vi har afholdt en række kurser i systemet Tip-On / Blumotion for en lang række montører.

Når Tip-On / Blumotion tages i sortiment, er det nødvendigt, at der afholdes montørkursus, da monteringen af dette nye skinnesystem adskiller sig fra tidligere systemer og således byder på en række nye udfordringer. Systemet har nu været i handlen et stykke tid, og vi har gjort os en række erfaringer, som vi finder det relevant og gavnligt at dele.

Kurserne er således blevet afholdt, for, at klæde vores kunder bedst muligt på til at kunne yde den ypperste service overfor slutbrugeren, og undgå eventuelle problematikker i forbindelse med monteringen af dette nye system.

 


Nyeste katalog fra OL-Beslag

Tryk på billedet for at åbne kataloget

 
Google+